Translate

воскресенье, 11 декабря 2016 г.

Будиночок у квітковому садку


  Останній період вишивання в мене почався з у 2006 році з дизайна Marty Bell "Lovebirds Cottage".


Звісно, за старою звичкою, я обрала не самий простий дизайн. 200*110 хрестиків, 98 кольорів ДМС, купа одиночок, кілометри різнокольорового бєку - я не шукала простих шляхів ніколи. Шила я його довгенько, майже 7 років. Після цього пообіцяла собі, що дизайнів Марті Белл в моєму житті більш не буде. Ага, тількі не кажи гоп, як то кажуть...
  Життя, воне таке цікаве, і отой мартібелл настиг мене дуже несподівано у вигляді чергового дизайна Мережки. 

Поки я радісно розглядувала малюночок, перебирала яскраві пасмочки ниток усе було добре, я навіть вже почала вишивати і вишила достатньо, аж коли мене настигла думка: Олєнко, йо-майо - це ж справжній мартібелл, якого ти так жахалася!

  Що я вам скажу, дорогенькі мої, цей дизайн не для слабких духом, для справжніх бійців голки та ножиць! 166*165 хрестиків, Аіда 16 голубого кольору, 40 кольорів ДМС та 5 блендів, хрестик, напівхрестик у 3, 2 та 1 нитку, декілька кольорів бєку у 2 та 1 нитку, фрузлики у 3, 2 та 1 нитку та ще й стібки лейзі-дейзі. 
Що, вже злякалися? А як же вишивальна прикмета? На покращення житлових умов, або, взагалі, придбання власного житла? Це ж просто не буває.
Дизайн цей дійсно дуже яскравий, теплий, літній та сонячний. У ньому сила-силена усіляких дрібних деталей, котрі можна розглядувати та милуватися годинами. Що я і робила, поки вишивала. Тому й вийшло, що вишивала нешвидко, копирсалася 2,5 місяці. Може в вас вийде швидше?  
А тепер можете вдосталь розглядати той будиночок на чудових фото, що зробила Світлана Левицька







І звернить увагу, кицька одразу зацінила той будиночок, он навіть спати біля нього лягла. Це ж не просто так, як гадаєте? ;-)

3 комментария:

  1. От правду кажуть: ніколи не кажи "ніколи" :)

    Хоча ані мартібелівщина, ані пейзажі як такі не моя тема зовсім, але гарний дизайн я можу оцінити. Дуже мило, дійсно сонячно, особливо до вподоби піони та деталі (котики, птахи).

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Дякую красно на доброму слові. :-)
      Та що ж ці квіти усім як піони? Це ж ружи. Ось навіть такі самі на фото знайшла. http://lelia20.gallery.ru/watch?ph=y5T-gLTd5

      Удалить
    2. Точно, вони. Мабуть, форма квітки дуже округла, "піониста" на малюнку, ружа більш кострубата.

      Удалить