Translate

четверг, 14 сентября 2017 г.

The Field Bouquet Merejka


Як виявилось, я заборгувала вам розповідь про одну дуже красиву, літню та яскраву вишивку. Виправляюся.

Навесні особливо чекаєш на щось яскраве, бо вже той білий та сірий після зими у печінках. Радієш сонечку та квітам, особливо радієш яскравій вишивці. Навесні Мережка радувала мене особливо.  
То був процес-сюрприз, бо я мала тільки схему та нитки, а що вийде... Виходило неймовірно ніжно, літньо та свіжо. Кожен день радував появою квіточок, ніжних, майже прозорих, потім таємничих, а потім палаюче-яскравих.  
Ви ж знаете! Як вибратися на початку літа на поле десь біля речки, то назбираєте саме такий букет. Соковита зелень, ніжні ромашки, таємничі кулі цибулі, палаючи свічки іван-чаю. То він є для мене уособленням літа! То й потім і фото зробила з ще одною ознакою початка літа - полуницею. Зараз розглядаю та відчуваю себе там, на початку літа, аж смак полуниць на губах відчула. Хочете теж туди? 





Наостанок трохи про вишивання. Кольорів небагато (27 та кілька блендів), хрест, напівхрест, бек. Аіда16 колір Капучіно. Ну так, одиночні хрестики є, але ж дивиться які одразу живі квіти! Дихають!
То вже як скоро зима, то для нудних, сірих вечорів просто конче необхідний такий букет. Щоб пам'ятати, що літо неодмінно буде.

4 комментария:

  1. Дуже гарний букетик для впертих та сміливих вишивальниць, які не бояться одиночок :)

    ОтветитьУдалить
  2. яркий и красочный букет! тоже на них смотрю , и наверное бы даже вышила себе :)

    ОтветитьУдалить
  3. Які життєрадісні кольори! Букет справді мов живий - і справжній засіб для гарного настрою :)

    ОтветитьУдалить