Translate

четверг, 9 мая 2019 г.

Таємниці лісового офісу (Мережка)

Професійне минуле не залишає нас ніколи. 


Тому моя біологічна освіта та деякій час роботи в кадровій сфері дали дуууже дивну асоціацію, коли я шила нову бомбезну серію від Мережки. Серія має назву "Лісові секрети", до складу серії входить шість дизайнів з лісовими тваринами. Можемо, звісно, знов пограти у вгадайку, але нащо повторюватися? 
Тож знайомтеся - штатний розклад офісу "Лісові таємниці"!
Перша, з ким всі зазвичай стикаються в офісі це...
Так-так, вгадали )  Томні очі, погляд загадковий, бува мовчазна, бува балакуча ) Звісно, секретарка. По відшиву одразу було зрозуміло, що дЄвочка, бо так плутати та помилятися... Але ми з нею дістали нарешті згоди і навіть потоваришували. 


Потім з'являється поважний пан, начальник служби безпеки чи охорони чи ще чогось подібного. Це зазвичай якийсь військовий у відставці. Він зовнішньо не яскравий, нє, але постать, хода... не сплутати ніколи і ні з ким! А наш герой ще й в яскравому прикіді, поважний і статечний 
Напрочуд легко вишивався, не дивлячись на те, що багато кольорів, багато дрібних клаптиків та  одиночок. 

Потім натрапляємо на маленьку спритну білочку - трудяжку, така є в кожному офісі, бува й не одна, але на них все тримається ) 
Безконфліктна, безвідмовна, хвать-верть і все зроблено, по полицях розкладено ) Шилося так само спритно і без проблем. Моя улюблениця. 

Потім, знаєте, набігає продажник. Вони весь час кудись мчать, світ за очі, вуха за плечі, п'ятки блищать! Вжууух, і нема його!
Коли починала його вишивати, презентувала його заєць-красавець, а виявився заєць-мерзавець, бо довелося йому перешивати п'ятки та вуха та випорювати зайві вуса ))) А взагалі то, шиється легко, і вигляд має пречудовий, мій шоколадний зайчик )

Коли я вишила сові очі, то одразу зрозуміла, що такий погляд може мати тільки головний бухгалтер. Ну ви ж бачили, так? Отєтовот з під окулярів: Шо треба? Грошів не дам!
Взагалі то, ми вас любимо, бачте і сердечко навкруг вас... нічо що з колючої ожини... 
Я вважаю чудовий вийде подарунок з цієї вишивки для главбуха, особливо як вона жіночка в "ягідному віці" ))) 

Ну і наостанок побачимо директора - розумна, хитра, руда пика. Такого у дурні не пошиєш.
Красунчик та розумничок, хитрий і далекоглядний, справжній директор! 

Сподіваюся, що можливо штатний розклад поповниться і ми побачимо інших мешканців офісу "Лісові таємниці" 





Комментариев нет:

Отправить комментарий