Translate

вторник, 13 марта 2018 г.

Все як я люблю: Мережка, котик та зимові свята


Грудень місяць 2017 року був метушливий та нервовий. Ми збиралися до переїзду, пакували
коробки, валізи. Я дуже нервувала - щоб нічого не забути, щоб нічого не пошкодити дорогою, а ще зима ж, сніг у дорозі не найкращій супутник. Ще й на пакунок від Мережки чекала з черговим відшивом. Але все склалося майже ідеально (кепську роботу деяких меблевих фірм Харкова у рахунок не беру). Вчасно спакувалися, нічого важливого не залишили, посилку від Мережки отримали вчасно, доїхали без пригод і без сніга, розпакувалися і почали обживати своє нове житло.
Що поперше розпаковує кожна господиня? Звісно що кухонні прибамбаси, щоб ніхто не голодував, а якщо господиня божевільна рукодільниця, то й паралельно, ночами, вона гребе рукодільне барахло )))


За два дні все було розпихано по местах і в канун Різдва розпочатий чудовий, зимовий процес від Мережки.
Далі все пішло як по маслу, бо шити Мережку то є для мене особливе задоволення і дизайн був саме з тих, що я люблю - з великою кількістю дрібничок, які можна розглядати годинами і милуватися навіть малесеньким відшитим клаптиком.




Про недоліки, складнощі та все таке інше я писати не стану, бо саме для того і відшиваю, щоб іншим було потім легко і на задоволення. То краще ще трохи фото )))



Як і усе, вишивання добігає фінішу і тоді вже відриваєшся по повній з фотографуванням, бо обов'язково тре похвалитися завершеною роботою. То не минуло і двох місяців від початку, як я бігала по хаті, збираючи антураж для фото сесії. То погляньте, що вийшло )))








Ці дрибниці можна розглядати, розглядати та розглядати... А сніжиночки такі гарнюні...



А листочок?
А ягідки?
А мотузочка?
А китиці? 

І наостанок ще трохи фото від Світлани Левіцької.




Що маємо наприкінці? Маємо дуже затишну, незвичайну, муркотливу та чарівну вишивку від Мережки. Чому чарівну? Тому що поки я її вишивала, мріяла про справжню зимову погоду, про сніг, катання на санчатах, морозне сине небо... Ну і домріялась, звісно. Всі ж ще цьогорічну зимову погоду пам'ятаємо ))) 
Ну і наостанок трохи техничних характеристикк для цікавих. Вишивка 230 на 225 хрестиків, Аіда 14 голубого кольору, 33 кольори ДМС, 3 бленда, хрест в одну, дві нитки , напівхрест у одну, дві нитки, багато різнокольорового і у різну кількість ниток беку, фрузелки, мотузочка, що пришивається кордінгом, китиці. Просто не буде, але таааак цікаво, що ви подолаєте все без проблем.

5 комментариев:

  1. Оленка, я в захваті! Чарівна робота!
    в фото на печі від Світлани-закохалась :) Браво! :)

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Мені Світланкіни фото завжди дуже подобаються. А ці просто неймовірні!
      Дякую, робота дійсно неймовірна. Мережка кожного разу дивує. А що нас чекає попереду від неї... )))

      Удалить
  2. Що не фото - то насолода, і від твого домашнього затишку, і від гарної вишивки :) Далі буде? Чекаємо з нетерпінням )))

    ОтветитьУдалить